Polis Akademisi
Trafik Enstitüsü

DUYURULAR

Trafik Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Derslerinin Uzaktan Öğretim Yöntemi ile Verilmesi ve Salgın Nedeniyle Kayıt Dondurma Hakkında Duyuru
  19 Şubat 2021

• Trafik Enstitüsünün 22 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dersleri “Uzaktan Öğretim” yöntemi ile verilecektir.

(Öğrencilerimizin Enstitümüze beyan ettikleri e-posta adreslerine uzaktan öğretime ilişkin kılavuz ve bağlantı kısa yolları gönderilmiştir.)

Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 17.02.2021 tarihli toplantısında alınan “Salgın endişesi veya barınma dolayısıyla eğitimlere devam etmek istemeyen öğrencilerin kayıt dondurma haklarından yararlandırılması” kararı doğrultusunda; Trafik Enstitüsü’nde kayıtlı olan öğrencilerimize en geç 05.03.2021 tarihine kadar Enstitümüze başvuru yapmaları halinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı olacak şekilde kayıt dondurma hakkından yararlanabilecektir.

• Kayıt dondurma süreleri azami süreye dahil edilmeyecektir.

• 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminde ek süre alanlar kayıt dondurma hakkından yararlanamayacaklardır.

Haber Paylaş